TE REJAT E FUNDIT
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i kėtij aktiviteti rajonal ėshtė identifikimi i...
Koalicioni pėr Gratė dhe tė Rinjtė nė Politikė nė bashkėpunim me Shtėpia e tė Drejtave tė Njeriut/CRCA...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)
“Situata e gruas dhe diversifikimi ekonomik ne zonat rurale te Shqiperise” Ministrise se Bujqesise...

Projekte

“Young Women as Job Creators” Project

  Project. Cfarė ėshtė projekti “Young Women as Job Creators” ,“Gratė e Reja si krijuese tė vendeve te punės”, i organizuar nga Shoqata e Grave Profesioniste Afariste dhe Zejtare...
 More

STATEMENT OF ACTIVITIES, QUALIFICATIONS AND PROJECTS

Start- Women, Mbeshtetje per aktivizimin e potencialit te grave ne turizmin ruaral. Objektivi i Projektit eshte te ndihmoje zhvillimin e ndermarrjeve te vogla dhe te mesme te...
 More
Company email