TE REJAT E FUNDIT
Ndertimi i nje Dialogu Efektiv Publik- Privat, Fokusi i kėtij aktiviteti rajonal ėshtė identifikimi i...
Koalicioni pėr Gratė dhe tė Rinjtė nė Politikė nė bashkėpunim me Shtėpia e tė Drejtave tė Njeriut/CRCA...
"Mundesite e Agrobiznesit Shqiptar" Takim rajonal ne Shkoder, prezantimi i CAI Common Agrobusiness...
Fuqizimi ekonomik i gruas... (lexo te plote)
“Situata e gruas dhe diversifikimi ekonomik ne zonat rurale te Shqiperise” Ministrise se Bujqesise...

Shoqata e Grave Profesioniste, Afariste e Zejtare te Shqiperise

  Shoqata e Grave Profesioniste, Afariste e Zejtare te Shqiperise. Rruga:Mujo ulqinaku, pallati:Kristian Konstruction,kati 1, apartamenti:9 Tirana-Albania phone/fax:00355 4 2235726 mob.0682763344, 0692572423 info.shgpaz@yahoo.com shgpaz.albania@yahoo.com fluturax5@gmail.com
Company email